George Ogăraru, modelul omului care ştie să se facă respectat. Tehnicianul a avut o primire aparte în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cinci ani de la ultima sa experienţă la Steaua şi la opt de când făcea performanţă cu echipa roş-albastră, George Ogăraru rămâne un nume important în rândul susţinătorilor campioanei României.

Poate faptul că e diferit de tipologia de fotbalist, remarcându-se drept un om educat, poate pentru că e un produs al Stelei, de pe vremea când încă mai exista conceptul de juniori la club, poate pentru că nu s-a sfiit să nu fie docil cu patronul echipei sau poate pentru că a ştiut să ţină aproape suporterii fideli ai echipei, George Ogăraru s-a bucurat de o primire frumoasă duminică, la meciul pe care Steaua l-a câştigat cu 4-1, în Ghencea, cu Universitatea Cluj. În ciuda înfrângerii ardelenilor, tehnicianul oaspeţilor a fost diplomat şi s-a prezentat cu eleganţa care-l caracterizează, atât de rară pentru lumea fotbalului. 

„Am pierdut la un scor prea mare şi soarta partidei putea fi alta dacă nu marcam la ocaziile avute. Păcat că nu am fructificat ceea ce am avut împotriva unei echipe ca Steaua. Am luat nişte goluri ciudate, iar pe unele le-am făcut cadou. Mi-aş fi dorit mai mult de la acest meci, chiar credeam într-un rezultat pozitiv. A fost destul de ciudat să vin în postura de adversar în Ghencea, dar după ce a început meciul nu am mai avut niciun fe3l de emoţii. Steaua este cea mai puternică echipă cu care am jucat până acum. O văd câştigând campionatul“, a declarat George Ogăraru.

Cifrele lui George Ogăraru

34 de ani

ani la junioratul roş-albaştrilor

9 ani petrecuţi la Steaua ca senior: 1998-2006 şi 2008/2009

113 meciuri şi 3 goluri pentru campioana României

4 alte echipe bifate ca jucător: FCM Reşiţa, Oţelul Galaţi, Ajax Amsterdam şi FC Sion

11 meciuri la prima reprezentativă a ţării

VIDEO Steaua-"U"Cluj 4-1. Sînmărtean, "dirijor" pe teren, Keşeru, din nou în zi de graţie. Papp a marcat din foarfecă

VIDEO Aplauze în picioare pentru Mihăiţă Neşu, care şi-a făcut apariţia la meciul dintre "U" Cluj şi CSU Craiova

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite