Gazonul de pe Arena Naţională va fi din nou schimbat. Primăria a găsit o soluţie pentru a prelungi durata de viaţă a ierbii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Click!
FOTO Click!

Primăria Capitalei va înlocui gazonul Arenei Naţionale înainte de partida cu Ungaria, din 11 octombrie, şi va cumpăra totodată un sistem de lămpi cu raze ultraviolete pentru a spori durata de viaţă a covorului de iarbă, a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, citat de Mediafax.

Burleanu a dezvăluit că Primăria Generală a Capitalei a achiziţionat un sistem de iluminare artificială care va favoriza procesul de fotosinteză, astfel încât durata de viaţă a ierbii de pe Arena Naţională va creşte considerabil.

"Stadionul aparţine Primăriei şi este un grafic de lucrări. S-a achiziţionat acel sistem cu unde ultraviolete pentru a creşte durata de viaţă a gazonului. Şi gazonul va fi schimbat. Va fi un gazon foarte bun. Până la meciul cu Ungaria va fi schimbat, astea sunt informaţiile pe care le am", a declarat Răzvan Burleanu.

Aceasta va fi a şasea schimbare a gazonului Arenei Naţionale, stadion inaugurat în septembrie 2011.

Suporterii naţionalei, îndemnaţi la calm

Pe de altă parte, preşedintele FRF a afirmat că se va întâlni în cel mai scurt timp cu suporterii naţionalei pentru a le cere să evite producerea oricăror incidente la partida cu Ungaria, din preliminariile Euro 2016, care ar duce la sancţionarea FRF de către UEFA. "Am o întâlnire cu suporterii echipei naţionale pentru că trebuie să pregătim meciul cu Ungaria, pentru că România se poate afla în situaţia ca la meciul următor să joace cu uşile înschise. Vedem ce dezavantaje îţi poate aduce o astfel de situaţie. Cred că nu avem nevoie de aşa ceva. Nu îmi asum că îi pot potoli, dar trebuie să ajungem la un consens. Şi suporterii suferă şi federaţia suferă atunci când joci cu porţile înschise."

România va juca împotriva Ungariei pe 11 septembrie, pe Arena Naţională, meciul contând pentru etapa a doua a grupei F de calificare la Euro 2016. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite