Gata cu tenisul? Sătulă de eşecurile din carieră, Sorana Cârstea s-a refugiat în cel mai de fiţe hobby al momentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte să explodeze Simona Halep, România avea toţi ochii ţintiţi pe Sorana Cârstea, socotită acum trei ani o jucătoare de Top 10 WTA.

Sorana n-a urcat însă decât pe locul 21 în carieră, pentru că în cel mai bun moment al el a început declinul. În principal, el s-a datorat unor accidentări repetate, dar cu siguranţă că şi jucătoarea de 25 de ani are partea ei de vină. ea se află acum pe locul 242 în lume şi nu mai poate participa decât la turnee ITF, nevând dreptul de a se înscrie nici măcar în calificările turneelor din circuitul WTA. 

Ajunsă a 11-a jucătoare a României, după Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Patricia Ţig, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Cristina Dinu şi Alexandra Cadanţu, Sorana Cârstea nu pare chiar dornică să revină în circuit, fiind mai degrabă preocupată de alte hobbyuri. 

Cel puţin aşa se deduce din postările de pe reţelele de socializare, unde am descoperit-o pe Sorana pasionată de colorat. Cărţile de colorat pentru adulţi sunt socotite cel mai de fiţe hobby în lumea mondenă şi reprezintă o pasiune care îţi poate aduce relaxarea pe care nu o găseşti în alte părţi.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite