FOTO Halep, surpriză mare înaintea meciului cu Serena: Simona a primit o „doză de energie“ la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte de confruntarea cu liderul mondial, în semifinale, la Indian Wells, iar cu 24 de ore înainte de meci, ea a fost încurajată de o legendă vie.

Simona Halep mai are un pas până la finala turneului californian, ceea ce i-ar îmbunătăţi performanţa de anul trecut, atunci când s-a oprit în semifinale. 

Pentru a ajunge în ultimul act, constănţeanca de 23 de ani are nevoie de o prestaţie cu adevărat deosebită. Asta deoarece între ea şi un loc în finală stă Serena Williams, cea mai bună jucătoare din lume.

Până la meciul de vineri seară – organizatorii n-au anunţat, deocamdată, programul şi ora – Halep a fost vizitată la Indian Wells de Nadia Comăneci. Aceasta a călătorit în State, alături de Ilie Năstase, cei doi urmând să-i facă galerie Simonei în meciul cu Serena Williams.

Halep
image

„Noi suntem alături de Simona pentru că ştim ce înseamnă sportul de performanţă. Ştim ce înseamnă să ai o zi mai proastă. Noi o susţinem oricând, indiferent de rezultat“, a declarat Nadia la plecarea din România despre motivele pentru care vrea să o încurajeze pe Halep de la faţa locului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite