Fişa medicală a lui Michael Schumacher, furată? Speculaţii din presa germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher FOTO Yasuyoshi Chiba/AFP
Michael Schumacher FOTO Yasuyoshi Chiba/AFP

În clinica medicală în care lucrează doctorul responsabil cu starea lui Michael Schumacher au intrat nişte persoane care au sustras mai multe obiecte, printre care, se bănuieşte, şi fişa medicală a fostului pilot de Formula 1.

Presa germană notează că din cabinetul doctorului Johannes Peil au fost sustrase mai multe lucruri, printre care bani, reţete şi un laptop, în acesta din urmă bănuindu-se că s-ar afla fişa medicală a lui Michael Schumacher. 
Sursa menţionată a amintit un episod similar, din iunie 2014, când Michael Schumacher a fost mutat de la spitalul Grenoble, din Franţa la unul elveţian, Lausanne, după o perioadă în care mai mulţi oameni au încercat să obţină informaţii prin infiltrarea în camera fostului sportiv. 

Atunci, reprezentanţii spitalului francez au depus o plângere pentru furtul unui dosar medical al neamţului, care includea 11 sau 12 pagini în care era sintetizată situaţia medicală. Ulterior, deţinătorul raportului contactat presa pentru a obţine beneficii materiale, însă cotidianul „Bild“ a făcut public cazul şi două luni mai târziu, un bărbat a fost reţinut de poliţie, fiind suspectat că ar avea legătură cu acest caz. În cele din urmă, acesta s-a sinucis prin spânzurare în celula sa, iar raportul nu a fost dat publicităţii.

Bilanţul după 14 luni cu Michael Schumacher imobilizat la pat. 14 milioane de euro şi multe incertitudini

Formula 1, „zguduită“ de încă un accident. Fernando Alonso a fost transportat cu elicopterul la spital

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite