FED Cup Canada - România. Replică de milioane a staff-ului nostru la gestul ruşinos al canadiancei Bouchard. Dulgheru: „Am intrat în transă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După prima zi, partida de FED Cup Canada- România a consemnat o victorie a canadiencelor şi una a echipei noastre, scorul în acest moment fiind 1-1.

FED Cup canada - România a oferit două partide extrem de disputate. Dacă Irina Begu a pierdut surprinzător în faţa outsiderului Francoise Abanda (locul 260 WTA), acuzând însă mari probleme medicale la piciorul stâng, senzaţia zilei a fost Alexandra Dulgheru.

 Aceasta a învins-o pe marea favorită Eugenie Bouchard (locul 7 WTA), jucătoare care făcuse un gest uluitor la conferinţa de presă din ziua precedentă. Alexandra a învins-o cu 6-4. 6-4, iar la final staff-ul ei a oferit un gest de amuzament, ironic la adresa a ceea ce făcuse Bouchard cu o zi înainte. 

Alexandra a gustat gluma, dar a mers la fileu şi a dat mâna cu jucătoarea canadiancă, care era extrem de dezamăgită pentru prestaţia ei. "La nivelul asta nu mai există meciuri uşoare. Eram conduse cu 1-0, am intrat într-un fel de transă, nu mă mai interesa dacă pierd sau câştig. Sunt foarte bucuroasă. Am încercat să uit repede fiecare minge de meci pe care am ratat-o. Altfel m-aş fi pierdut. Despre gestul ei de la conferinţă... A fost un moment ciudat, am inteles ca nu a facut-o special, e o superstitie a ei. Fiecare se comporta cum vrea, dar aceasta competitie tine de spirit, de alte valori", a spus Dulgheru la Dolce Sport.

Vezi aici replica de milioane a staffului României la adresa canadiancei Eugenie Bouchard

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite