Fatih Terim a fost demis de conducerea clubului Galatasaray Istanbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatih Terim. FOTO: Reuters
Fatih Terim. FOTO: Reuters

Clubul de fotbal turc, Galatasaray Istanbul, a anunţat, marţi, demiterea managerului general Fatih Terim, care este în prezent şi selecţioner al Turciei, din cauza rezultatelor slabe, informează AFP.

Responsabilii au decis, marţi rezilierea contractului lui Terim pentru "a proteja interesele clubului", conform unui comunicat publicat pe site-ul oficial.

„Pentru a preveni clubul nostru de la obţinerea unor rezultate şi mai slabe am decis rezilierea contractului cu Fatih Terim”, specifică comunicatul echipei turce

„După ce Fatih Terim a respins oferta contractului pe doi ani, Consiliul de administraţie al Galatasarayului a fost obligat să găsească soluţii noi”.

Preşedintele Galatasarayului, Unal Aysal, a vorbit săptămâna trecută despre faptul că Terim a refuzat să accepte un contract pe doi ani cu clubul turcesc, mai ales că este şi selecţioner al Turciei.

Galatasaray a realizat un debut slab de sezon, cu o victorie şi trei remize în campionat, dar şi cu o înfrângere la scor în Liga Campionilor, 1-6 cu Real Madrid.

În urmă cu o lună, FatihTerim a acceptat, ca în paralel cu Galatasaray, să preia şi naţionala Turciei, adversara României în grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014.

Fostul manager al grupării de fotbal Manchester City, Roberto Mancini, este unul din posibilii înlocuitori ai lui Terim pe banca echipe din Istanbul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite