Eurosport a achiziţionat drepturi extinse pentru transmisiile de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul Eurosport îşi consolidează poziţia de destinaţie preferată de fanii tenisului turneelor de Mare Şlem în Europa.

În urma noului acord, Eurosport va adăuga alte 16 ţări la lista celor în care deja transmite turneul de la Wimbledon.
Printre acestea se numără Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, România, Serbia, Slovenia, Suedia.
Contractul pe trei ani cuprinde drepturi TV şi digitale exclusive* pentru turneele din perioada 2017 – 2019.
Eurosport oferă astfel toate cele patru turnee de Grand Slam – Wimbledon, Australian Open, Roland Garros şi US Open – în 25 de ţări din Europa.
Eurosport îşi consolidează poziţia de destinaţie preferată pentru turneele de tenis de Grand Slam în Europa, după anunţarea parteneriatului extins cu The All England Club, Wimbledon, prezentând în direct toate meciurile din acest turneu, în alte 16 ţări, pe lângă cele care deja beneficiau de aceste transmisiuni.

În urma noului acord, Eurosport - destinaţia sportivă nr. 1 din Europa - va oferi toate cele patru turnee de Grand Slam – Wimbledon, Australian Open, Roland-Garros şi US Open – în 25 de ţări din Europa. Anunţul marchează o extindere semnificativă, ţinând cont că până în 2014 Eurosport nu a avut drepturi de transmisie pentru Wimbledon; abia în 2015 a început să transmită acest turneu în Belgia.

Începând cu ediţia din 2017, Eurosport va transmite toate meciurile pe canalele sale şi prin aplicaţia sa online Eurosport Player în Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, România, Serbia, Slovenia, Suedia.

Acordul de trei ani cuprinde drepturile TV şi digitale exclusive* pentru turneele din perioada 2017-2019, fiind astfel prima dată când Eurosport transmite turneu de tenis de la Wimbledon în cele 16 pieţe. Transmisiunile de la Wimbledon vor fi oferite în direct şi în exclusivitate fanilor din Albania, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Islanda, Norvegia, România, Suedia, completând lista transmisiunilor în exclusivitate oferite deja în Belgia, Rusia, şi Ucraina. Alte teritorii pot fi adăugate înaintea ediţiei din 2017.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Acordul extins pentru Wimbledon înseamnă că vom transmite de acum toate cele patru turnee de Grand Slam în 25 de ţări, devenind cu adevărat destinaţia preferată pentru turneele de tenis Mare Şlem din Europa. Construim un parteneriat pe termen lung cu The All England Club, care susţine strategia Eurosport de a asigura conţinut premium disponibil pentru fanii noştri pe orice platformă.”

Fanii vor putea să se bucure de tenis la TV şi să urmărească fiecare minut de pe fiecare teren televizat** pe Eurosport Player, una dintre cele mai mari platforme digitale care oferă transmisiuni sportive în direct şi la cerere.

Noul acord pentru Wimbledon confirmă Eurosport ca destinaţia preferată pentru iubitorii turneelor de tenis de Mare Şlem din Europa. Eurosport prezintă, de asemenea, transmisiuni în exclusivitate de la Australian Open şi US Open, precum şi transmisiuni de la Roland Garros, în toate teritoriile sale din Europa.

*Eurosport va transmite în direct turneul de la Wimbledon, în exclusivitate în Albania, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Islanda, Norvegia, România, Suedia.

**Transmisiunile din Marea Britalie şi Irlanda cuprind finalele şi rezumatele zilnice Eurosport transmite turneul de la Wimbledon în următoarele 25 de teritorii: Albania, Armenia, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Estonia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, România, Rusia, Serbia, Slovenia, Suedia, Ucraina, Marea Britanie (finalele şi rezumatele zilei).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite