EURO 2016: cum arată echipa ideală a turneului, după meciurile din prima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Italienii au doi jucători în echipa ideală
Italienii au doi jucători în echipa ideală

Cotidianul francez L’Equipe a întocmit un prim unsprezece ideal, după prima etapă a meciurilor de la Campionatul European.

Cotidianul francez L’Equipe a întocmit un prim unsprezece ideal, după prima etapă a meciurilor de la EURO. Italia şi Spania au câte doi jucători, fiind naţionalele cel mai bine reprezentate. Echipa ideală e formată din: Akinfeev (Rusia) – Piszcek (Polonia), Hubnik (Cehia), Bonucci (Italia), Alba (Spania) – Modrici (Croaţia), Dier (Anglia), Ineista (Spania) – Kleinheisler (Ungaria), Pelle (Italia), Payet (Franţa).

Alte ştiri de la EURO

Suedia. Atacantul Zlatan Ibrahimovici a fost convocat în lotul lărgit al echipei Suediei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Selecţionerul formaţiei olimpice a Suediei, Hakan Ericson, a declarat că Ibrahimovici va decide după Euro dacă va participa şi la Jocurile Olimpice: "Zlatan mi-a spus că o decizie finală va lua abia după Euro. Am decis să-l convoc în lotul lărgit, el are uşile deschise la naţionala olimpică. Deşi nu este încă decis, sper să fie alături de noi la Rio".

Ucraina. "Acuzat" că a fumat în pauza partidei dintre Franţa şi România, Denis Alibec s-a grăbit să dezmintă zvonurile şi la fel au procedat antrenorii echipei naţionale a României.  Ucraina, în schimb, n-a avut nicio reacţie în urma imaginii care a apărut în cotidianul german Bild după partida dintre Germania şi Ucraina. În vestiarul galben-albaştrilor au rămas pe joc zeci de chiştoace de ţigări şi sticle de cola, semn că fotbaliştii antrenaţi de Mihail Fomenko n-au avut nicio jenă în a suda ţigările după eşecul cu Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite