Englezii, „sufocaţi“ de un „tsunami“ românesc: victorie la scor în drum spre Campionatul European de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Radu
Cosmin Radu

Naţionala României de polo şi-a asigurat prezenţa la turneul final în proporţie de 99% după un prim meci formidabil la Bucureşti.

În play-off, tricolorii au întâlnit Marea Britanie. Prima manşă s-a disputat, sâmbătă, la Bucureşti şi s-a încheiat cu victoria românilor, scor 18-7. 

Amatorii britanici, antrenaţi de fostul internaţional român, Andrei Iosep, au făcut faţă la un „tsunami“ tricolor doar în prima repriză, când tabela arăta 7-4 pentru gazde. În partea secundă însă, englezii au cedat definitiv, făcând ca returul de la Sunderland, programat pentru 1 martie, să fie fără miză. Pentru România au marcat: Diaconu 6 goluri, Teohari 3, Cosmin Radu 2, Negrean 2, Matei 2, Creţu 1, Buşilă 1, Georgescu 1.

Se joacă la unguri

Turneul final al Campionatului European se va desfăşura, la Budapesta, între 14 şi 27 iulie. Din 1999, România a fost prezentă la fiecare ediţie şi, per total, are 20 de participări în 30 de ediţii. Cel mai bun rezultat recent obţinut de tricolori la un European de polo a fost un loc patru, în 2006.

participări consecutive a bifat România la Campionatul European de polo din 1999 până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite