Englezii i-au urat „bun venit“ lui Mourinho: familia portughezului, jefuită la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho
Mourinho

„The Special One“ e în cărţi pentru o revenire în Premier League, la Chelsea, însă soţia şi fiica sa nu vor privi cu ochi buni această mutare, după ce au păţit la un hotel de cinci stele.

Din ce în ce mai multe surse confirmă iminenta despărţire a lui Mourinho de Real Madrid, la finalul acestui sezon. Tehnciainul portughez se poate întoarce la Chelsea, în condiţiile în care, spre deosebire de actualul antrenor al albaştrilor, Rafa Benitez, „Mou“ e un idol pe „Stamford Bridge“.

Familia Mourinho deja se pregăteşte pentru o revenire la Londra, iar fiica portughezului, Tita (16 ani), s-a înscris la o şcoală de artă acolo. Până când Jose să-şi anunţe, oficial, planurile de viitor, soţia sa, Matilde (47 de ani) şi Tita s-au întors în Anglia. Revenirea le-a lăsat însă un gust amar. Matilde şi Tita s-au cazat la hotelul de cinci stele, Wyndham Grand, unde o cameră costă peste 1.000 de lire sterline pe noapte. 

Chiar dacă stabilimentul e unul de lux, Matilde şi Tita au avut neplăcuta surpriză de a constata că au fost jefuite! Li s-a furat un laptop din cameră, după cum a dezvăluit „The Sun“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite