Dinamo - Oldham 2-2. Alexe se roagă de Negoiţă să-l lase să plece la Sporting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexe vrea să plece de la Dinamo FOTO Cosmin Iftode
Alexe vrea să plece de la Dinamo FOTO Cosmin Iftode

Dinamo a susţinut cel de-al doilea meci din turneul de pregătire pe care îl întreprinde în Anglia, remizînd, scor 2-2 cu Oldham, locul 19 în a treia ligă engleză.

La meci au asistat 500 de spectatori printre care şi antrenorul lui Liverpool, Toni Rodgers. Pentru "câini" au punctat Rus şi Alexe, ultimul arătând o formă de joc foarte bună. Alexe îşi doreşte foarte mult să fie lăsat să plece de la Dinamo şi vrea să aibă o discuţie cu patronul Ionuţ Negoiţă în acest sens. "Sporting, Fulham şi alte cluburi sunt interesate de serviciile lui Marius. Se antrenează cu dăruire, nu va fi dezamăgit dacă nu va pleca în această vară, o poate face la iarnă sau în sezonul viitor. 2,5 milioane de euro reprezintă un nivel minim pentru vânzarea lui Alexe. Dar nu e nici o nenorocire dacă rămâne la echipă", a spus Negoiţă.

 În replică, fotbalistul a declarat: "Sunt foarte trist, colegii au observat asta. E cel mai bun moment al meu, toată lumea îmi zice că trebuie să plec şi îmi doresc asta. Mi-am făcut datoria pentru Dinamo, chiar şi acum m-am pregătit la cel mai înalt nivel şi era să mă şi accidentez. Aştept să am o discuţie cu domnul Negoiţă, pentru că e foarte confuză situaţia. Mă afectează toate zvonurile pe care le aud în privinţa mea. E o situaţie ciudată şi chiar nu-mi convine. Se vorbeşte prea mult. Nu ştiu dacă 2,5 milioane e un preţ mare, dar nu ştiu dacă se potriveşte neapărat cu situaţia de pe piaţă. Ar trebui să se gândească şi la mine, pentru că vreau şi eu să ajung la un club mare, să-mi ajut familia". Până să plece alexe, Dinamo a mai obţinut semnătura a doi jucători. Valentin Lazăr şi Ionuţ Şerban, foşti la sportul Studenţesc, se vor alătura lotului antrenat de Gheorghe Mulţescu.

În meciul cu Oldham, acesta a folosit echipa: Bălgrădean (Naumovski 46) - Fai (A. Radu 88), Grigore (Durimel 84), Asanovici, Nica - Matei, Rus, Curtean, Rotariu (Strătilă 58) - Alexe, Dănciulescu (Thomas 73)Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite