Dinamo, muribundă şi ghinionistă: „Câinii“, adversar de Liga I în cupă! Programul optimilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deian Sorescu, mijlocaş Dinamo
Deian Sorescu, mijlocaş Dinamo

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ are o singură victorie în ultimele nouă partide, obţinută în competiţia KO. Doar că roş-albii au învins atunci, cu chiu, cu vai, Ripensia Timişoara din liga a doua (1-0). Acum, misiunea lor se anunţă a fi infernală!

Dinamo s-a „lipit“ de subsolul clasamentului în campionat şi, din păcate pentru fanii ei, riscă să-şi încheie participarea în Cupa României, în optimi. Pentru că, după tragerea la sorţi de astăzi, roş-albii au dat de o rivală din Liga I în faţa căreia au pierdut deja o dată în actuala stagiune.

Vorbim despre FC Argeş care, în etapa a 7-a a Ligii I, s-a impus pe terenul bucureştenilor, scor 2-0. A fost penultimul meci al lui Dario Bonetti care, după o săptămână, era pus pe liber, după alt eşec, 0-6 cu FCSB.

Revenind la competiţia KO, confruntările din optimi vor avea loc în ziua de 27 octombrie, cu începere de la ora 15.30, cu excepţia jocurilor televizate. Programul urmează a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Optimile şi sferturile Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. 

Iată programul optimilor Cupei României:

*Dunărea Călăraşi - FC Buzău

*Politehnica Timişoara - Rapid

*ACSO Filiaşi - Hermannstadt

*FC Voluntari - FCSB

*„U“ Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe

*Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova

*Dinamo - FC Argeş

*Gaz Metan Mediaş - Chindia Târgovişte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite