Dinamo, implicată într-un meci suspect de blat! „Câinii“ au marcat de 4 ori în 15 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Hanca şi Adam Nemec FOTO Mediafax
Sergiu Hanca şi Adam Nemec FOTO Mediafax

Formaţia Dinamo a învins, vineri, cu scorul de 5-0, echipa Aris Limassol, în primul meci din cadrul stagiului de pregătire din Cipru.

Golurile au fost marcate de Mihai Popescu (45), Adam Nemec (76, 81) şi Dan Nistor (78, 87).

Dinamo a început jocul în următoarea formulă: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – Mahlangu, Dudea – I. Gheorghe, Moldoveanu, Salomao – D. Popa. În repriza a doua, au evoluat: Muţiu – Corbu, Nica, M. Popescu, Vl. Olteanu – Monroy, Nascimento – Hanca, D. Nistor, Pesic – Nemec.

Prezenţi  la meci, reporterii Gazetei Sporturilor spun că:

- ultimele patru goluri au fost parabile

- dupăa una ditnre reuşite, Nemec l-a acuzat pe portartul lui Aris că nu şi apără corect şnsele. Arbitrul l-a avertizat pe Nemec

- în spatele porţii lui Aris stăteau două persoane care vorbeau la telefon.

- portarul care a primit cele patru goluri a fost introdus în partea a doua. 

De asemenea, Gazeta susţine că a primitt o alertă din partea directorului Federbet, Francesco Baranca. Italianul susţine că a observat mişcări suspecte de cote pe victoria la diferenţă mare de scor a lui Dinamo şi pe marcarea a peste 3 goluri.

”Ce legătură avem noi? Noi ne-am făcut antrenamentul, a fost doar un meci amical pe care trebuia să îl jucăm ieri. Dacă vi s-a părut ceva suspect vorbiţi cu oamenii de acolo. Ce legătură are Dinamo? Nu ştiu cum s-a prezentat echipa de acolo, cu echipa a doua sau juniori şi aşa mai departe. Pe noi ne-a interesat să ne facem antrenamentul” - a declarat Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite