Dinamo „fierbe“ pentru încă 24 de ore: ce a decis Tribunalul Bucureşti în cazul procedurii de insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ va avea parte de cea mai lungă zi, joi, după o nouă hotărâre care menţine suspansul pentru finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi compania.

Dinamo a învins Fiscul în tentativa ei de a ieşi din insolvenţă, însă un verdict favorabil în acest sens n-a venit, astăzi, după cum sperau cei din „Ştefan cel Mare“.

„Instanţa a rămas în pronunţare pe închiderea procedurii. Urmează să vedem soluţia. E foarte posbil, pentru că a fost o şedinţă încărcată, cu multe dosare, să ne aşteptăm şi mâine (n.r. – joi) la o amânare de pronunţare, dar cel mai probabil vom vedea soluţia, fie că e direct o admitere de închidere a procedurii, fie că e o amânare de pronunţare, mâine după prânz (n.r – joi). În mod normal, ar trebui să dea închiderea procedurii, nu sunt motive care să ne determine să ne gândim la altceva decât o soluţie favorabilă de închidere a procedurii, dat fiind faptul că această decizie s-a amânat pentru a fi soluţionate cele două apeluri ale ANAF, care au fost respinse definitiv de către Curtea de Apel Bucureşti“, a declarat pentru Mediafax, Cătălin Dascăl, administrator judiciar al clubului Dinamo.

„N-ar trebui să existe niciun alt impediment, planul de reorganizare a fost îndeplinit, toate dovezile există la dosar. Există şi aprobarea de Adunarea Creditorilor cu raportul de închidere formulat cu mult înainte, imediat după îndeplinirea tuturor obligaţiilor acestui plan. Deci n-ar trebui să ne aşteptăm la altceva. E greu de spus dacă vom vedea soluţia favorabilă de închidere a procedurii şi reinserţia debitoarei mâine (n.r. – joi) sau dacă instanţa va amâna cumva pronunţarea“, a adăugat Dascăl.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite