Dimitrios Salpingidis, atacantul Greciei: „Am evitat Franţa şi Suedia la baraj, vrem să câştigăm ambele meciuri cu România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România va disputa vineri meciul tur cu Grecia FOTO Răzvan Păsărică
România va disputa vineri meciul tur cu Grecia FOTO Răzvan Păsărică

Dimitrios Salpigidis, unul dintre atacanţii în care Grecia îşi spune speranţele pentru a învinge România în meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

„Am evitat Franţa şi Suedia la baraj, dar asta nu înseamnă că meciurile cu România vor fi simple. Şansele sunt 50-50. Teoria «dacă nu pot câştiga un meci, măcar să nu-l pierd» e corectă, dar niciodată nu ştii ce surprize îţi rezervă partida. Vom încerca să câştigăm ambele meciuri cu România. 

Hagi crede în steaua lui Piţurcă: „E un strateg foarte bun“. „Regele“ a dezvăluit cum ne putem califica la Cupa Mondială  

Nu se pot face predicţii, într-o fază, într-un moment, o greşeală poate schimba totul. Suntem foarte motivaţi, vom da totul pentru calificare şi sperăm ca noi să fim cei care obţinem biletele pentru Brazilia. Îmi aduc aminte de România generaţiei lui Hagi, un fotbalist uriaş, l-am admirat încă din copilărie“, a declarat Dimitrios Salpigidis pentru „Sport Day“.
Meciul tur dintre Grecia şi România se va disputa vineri, la  21.45, pe stadionul „Giorgios Karaiskakis“, din Pireu. Manşa secundă va avea loc pe 19 noiembrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

VIDEO Tricolorii, aşteptaţi cu entuziasm de zeci de suporteri la Atena. Fanii români au avut un mesaj pentru jucători

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite