Dezvăluiri despre Ion Ţiriac: „Dădea gata 12-13 ouă la o masă. Înfuleca precum un animal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac este considerat cel mai bogat român, având o avere de aproximativ 1,5 miliarde de dolari şi numeroase afaceri în ţară şi în străinătate.

Ţiriac n-a fost însă întotdeauna un un bogat, ba din contră în anii 1960, când juca tenis, avea destule probleme financiare. Ilie Năstase a povestit în care sa autobiografică destule întâmplări din tinereţea lor, atunci când cei doi erau departe de faima pe care o au acum. "Obişnuiam să mâncăm prânzul la cantina de la Ministerul Sportului, cu bonurile de masă pe care le primeam. Ţiriac lua deseori şi micul dejun acolo. Nu avea nicio problemă să dea gata 12-13 ouă la o masă. Înfuleca precum un animal, dar nu s-a îngrăşat niciodată pentru că se antrena foarte mult", a dezvăluit Năstase o întâmplare de la mijlocul anilor 1960.

 El a precizat că Ion Ţiriac a fost întotdeauna un exemplu în antrenamente, muncind pe rupte. "Eu m-am bazat mai mult pa talent. Nu mi-au plăcut niciodată antrenamnetel fizice", a mai spus Năstase.

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au format cel mai bun cuplu din istoria tenisului românesc şi au jucat de trei ori finala Cupei Davis, dar din păcate nu au câştigat-o niciodată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite