Dezamăgire mare în tabăra României din cauza punctelor irosite cu Danemarca şi Ungaria: „Am pierdut nemeritat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul nu s-a putut bucura prea mult de succesul cu Spania, de la Campionatul European de handbal, din cauza rezultatelor meciurilor dramatice cu Ungaria şi Danemarca, care au scos România din lupta pentru medalii.

România a învins Spania cu 22-20 în cea de-a cincea partidă jucată la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia, însă Gheorghe Tadici nu s-a putut bucura prea tare de acest succes. Selecţionerul şi-a felicitat jucătoarele, dar n-a putut uita că acestea au avut la îndemână calificarea în semifinale.

"Felicit echipa pentru modul în care a înţeles să joace în repriza a doua, cu Spania, faza de apărare. Nu pot să nu o felicit pe Paula Ungureanu, portarul echipei noastre, care a făcut un joc excepţiona, un procentaj de peste 50%. Consider că am pierdut nemeritat cu Ungaria, la modul în care a decurs jocul. Asta e situaţia, sigur că regretăm punctele pierdute şi eu regret mai ales acel ultim gol cu Danemarca. Eu cred că trebuia să avem, în mod logic, şi pe joc, şi pe drept, şi pe corecte, două, trei puncte, minimum două puncte în plus. Un punct cu Danemarca şi cel puţin un punct cu Ungaria, care ne-a stat la îndemână”, a comentat selecţionerul la conferinţa de presă.

Tadici regretă şi pierderea suferită de naţională din cauza accidentării Adei Nechita, care ar fi putut ajuta mult România. "Dacă era şi Nechita, câştigam ambele meciuri. Ada este o jucătoare care finalizează formidabil, dă gol, are procedee, are ochi”, a mai spus cu regret tehnicianul naţionalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite