Destin frânt într-o clipă: un jucător al lui Man. United a fost scos de pe teren cu masca de oxigen. Acccidentarea e teribilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă din grupele Ligii Campionilor a fost umbrită de o fază oribilă în care, foarte probabil, cariera unui internaţional englez s-a încheiat la doar 20 de ani.

Manchester United a pierdut, în deplasare, la Eindhoven, scor 1-2 (H. Moreno 45+2, Narsingh 57 / Depay 41). Rezultatul aproape că nici n-a mai contat pentru trupa pregătită de Louis van Gaal, şocată de ceea ce i s-a întâmplat lui Luke Shaw.

În timpul primei reprize, fundaşul stângă al englezilor a fost prins cu piciorul pe pământ la o intrare dură a mexicanului Hector Moreno. Piciorul lui Shaw a trosnit la fel ca o scobitoare sub privirile oripilate ale celor din jur. Preţ de câteva secunde, până la intrarea echipei medicale pe teren, Shaw chiar a ţinut în mână piciorul său fracturat, privindu-l îngrozit! Jucătorului i s-a pus o mască de oxigen, el fiind transportat imediat la spital.

image


Primul verdict al doctorilor? Fractură de tibie şi peroneu. În lumea fotbalului se spune că un jucător nu-şi revine niciodată, în totalitate, după o astfel de accidentare. Luke Shaw (20 de ani) tocmai îşi începuse cariera în naţionala mare a Angliei, având şase selecţii, după ce evoluase, de-a lungul carierei, pentru Anglia U-16, U-17 şi U-21.

La câteva ore după momentul groaznic de la Eindhoven, Shaw a postat următorul mesaj pe contul său de Twitter: „Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, cuvintele nu pot descrie cât de afectat sunt. Drumul meu spre o revenire pe teren începe din această seară. Mă voi întoarce mai puternic“.

Aproape sigur, Shaw va absenta pentru restul sezonului şi va rata Euro 2016 în vara anului viitor.

VEZI MOMENTUL ACCIDENTĂRII SUFERITE DE SHAW

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite