Derby de Liga Campionilor: CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, un meci fabulos în liga naţională de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda paradelor ei, Paula Ungureanu n-a putut împiedica înfrângerea celor de la HCM Baia Mare
În ciuda paradelor ei, Paula Ungureanu n-a putut împiedica înfrângerea celor de la HCM Baia Mare

După 12 etape în care au mers bară la bară, câştigând toate partidele, cele două reprezentante ale României în acest sezon de Liga Campionilor s-au întâlnit în campionat.

Iar la fel ca în sezonul trecut, câştig de cauză a avut campioana CSM Bucureşti. Trupa pregătită Kim Rasmussen s-a impus cu 24-21 la capătul unui joc pe care l-a dominat.

Totuşi, vicecampioana HCM Baia Mare a avut un start mai bun, ceea ce le-a adus elevelor lui Aurelian Roşca un avantaj de trei goluri, 10-7, în minutul 18. De aici a pornit însă come-back-ul gazdelor, care au trecut în frunte, în minutul 27: 12-11. La pauză, CSM Bucureşti a avut 15-12.

În partea secundă, HCM Baia Mare s-a apropiat la un gol, 16-15, în minutul 36, dar apoi campioana a pus piciorul pe acceleraţie, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. 

În minutul 44, a fost 20-16 pe CSM Bucureşti, iar HCM Baia Mare nu s-a mai apropiat la mai mult de trei goluri şi, într-un final, a cedat cu 24-21.

În clasamentul Ligii Naţionale, CSM Bucureşti e pe primul loc după 13 runde, având 39 de puncte. HCM Baia Mare a cedat primele puncte în acest campionat şi e pe doi cu 36 de puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite