Denisa Dedu:„Ne dorim foarte mult să ajungem în semifinale. Merităm asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a trecut greu de Spania, scor 27-25, în grupele principale la Campionatul European de handbal, după o primă repriză foarte slabă şi după ce au fost conduse la pauza cu două goluri

Portarul Denisa Dedu, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, a vorbit imediat după meci la micorfonul TVR.

„A fost un meci intens, într-adevăr. Ştiam că o să fie un meci cu multe ambiţii, ştiam că Spania e o echipă luptătoare. Dar şi noi suntem la fel. E bine că nu am cedat şi am reuşit să câştigăm. POate nu am jucat la la cel mai înalt nivel, dar spiritul de luptă nu ne-a lipsit.

Nu ştiu dacă au jucat ca să ne încurce, cred că au vrut să facă un meci bun, să se bucure. Ştiam că nu va fi uşor, ştiam că Spania are jucătoare valoroase, care luptă tot timpul, dar ca echipă noi am fost mai bune.

Cel mai important acum e să ne recuperăm. Nu am avem timp de odihnă, trebuie să fim pregătite. O să tratăm meciul foarte serios, mergem la victorie. Ungaria are jucătoare bune, valoroase, dar important e ce facem noi, nu adversarul. Ne dorim foarte de mult să ajungem în semifinale, consider că merităm. Am făcut meciuri bune până acum şi că merităm să fim acolo“, a declarat Denisa Dedu,

Pentru a-şi asigura calificarea în semifinalele Campionatului European din Franţa, România are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate cu Ungaria (miercuri, ora 19:00, la TVR)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite