Andreea Chiţu, învinsă în sferturile de finală ale categoriei 52 kilograme. Ea a pierdut şi în recalificările pentru bronz!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judoka Andreea Chiţu a fost învinsă, duminică, în sferturile de finală ale categoriei 52 de kilograme, după ce a fost învinsă de sportiva italiană Odette Giuffrida.

UPDATE Judoka a fost învinsă de sportiva braziliană Erika Miranda în prima luptă din recalificări, la categoria 52 de kilograme, ratând astfel calificarea decisivă pentru medalia de bronz, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Lider mondial al categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a avut primul tur liber în grupa A, iar în turul secund a învins-o pe iberica Laura Gomez prin ippon, după două minute şi nouă secunde.

În sferturile de finală, Chiţu a întâlnit-o pe sportiva italiană Odette Giuffrida, pentru câştigarea grupei A şi calificarea în semifinale, în faţa căreia a cedat prin yuko, după ce s-a şi accidentat la picior în primul minut al luptei. În prima zi a competiţiei de judo, Monica Ungureanu a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeană en-titre, Charline van Snick (Belgia), după nici două minute, prin ippon. 

România mai este reprezentată la judo de vicecampioana olimpică din 2012, Corina Căprioriu (57 kg, concurează luni) şi de Daniel Natea (plus 100 kg, în 12 august). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite