De luni, fanii îşi pot achiziţiona bilete la meciurile României de la Euro 2016. S-a anunţat câte sunt disponibile pentru noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii români care vor să asiste la meciurile tricolorilor de la Euro 2016 se pot înscrie de luni în programul de achiziţionare a biletelor pentru turneul final.

FRF a anunţat pe site-ul oficial că 15.000 de bilete vor fi disponibile pentru suporterii români care doresc să asiste la meciul de deschidere al Campionatului European din 2016, cu naţionala Franţei, programat în data de 10 iunie 2016, pe Stade de France. Cel mai ieftin bilet la acest meci costă 75 de euro, iar cel mai scump 595 de euro.

Partida se va disputa de la ora locală 21.00 (22.00 la Bucureşti) şi va fi transmisă de Dolce Sport.

Pentru meciul România - Elveţia, din 15 iunie 2016, de pe arena Parc des Princes din Paris (ora locală 18.00), fanii români vor putea achiziţiona 8.000 de bilete.

La ultima partidă a României din grupa A, cu Albania, care va avea loc în 19 iunie 2016, pe Stade des Lumieres, la Lyon (ora locală 21.00), vor putea asista 11.000 de fani români.

Suporterii care doresc să îi susţină pe "tricolori" la Campionatul European din Franţa pot să se înscrie în procedura de achiziţionare a biletelor începând de luni. Vor putea solicita bilete doar cetăţenii români (altfel spus, posesori ai unui paşaport românesc), indiferent că domiciliază în România sau în alte ţări.. Procesul de solicitare a biletelor va avea loc doar în perioada 14 decembrie, ora 12.00 (ora Europei Centrale), adică 13.00 (ora României) – 18 ianuarie 2016, ora 12.00 (ora Europei Centrale), adică 13.00 (ora României).

Procesul de solicitare a biletelor se va desfăşura doar pe site-ul www.euro2016.com, special creat de UEFA, fiecare doritor fiind nevoit, în prealabil, să-şi creeze un cont pe site-ul menţionat şi să furnizeze mai multe detalii personale.

După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Dacă numărul solicitărilor va depăşi cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorţi. Toţi solicitanţii de bilete vor primi de la UEFA, la sfârşitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informaţi dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parţial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă.

Plata va fi efectuată exclusiv prin carte de credit (doar de tip VISA sau MasterCard), după ce UEFA va lua o decizie cu privire la situaţia solicitării, stipulată la punctul anterior.

Referitor la procedura de plată prin carte de credit, aceasta va fi realizată, în februarie 2016, doar în euro, două dintre condiţii fiind ca soldul existent pe card să fie cel puţin egal cu suma totală a achiziţiei (plus 15 euro taxă de curierat rapid) şi, respectiv, ca limita bancară de efectuare a tranzacţiei să fie, de asemenea, cel puţin egală cu suma pe care respectiva persoană va trebui să o plătească. Nu se vor accepta plăţi prin transfer bancar sau cash.

UEFA va efectua o singură tentativă de extragere a banilor de pe cartea de credit. Dacă această operaţiune va eşua, comanda respectivei persoane va fi anulată.

Cei care vor bilete la meciurile României pot aplica aici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite