Daniel Isăilă povesteşte şicanele la care a fost supusă naţionala de tineret în Ţara Galilor: „Ne-am pierdut cumpătul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Isăilă, antrenor Under 21
Daniel Isăilă, antrenor Under 21

Echipa de tineret a României s-a întors din Ţara Galilor cu un rezuultat de egalitate. Antrenorul Daniel Isăilă povesteşte peripeţiile prin care a trecut naţionala.

"Tot ceea ce s-a întâmplat de când am plecat din Bucureşti a dus la această stare de tensiune din timpul meciului. Ne-am trezit la 5 dimineaţa, am făcut 10 ore pe drum şi de acolo au început şicanele gazdelor. Partea cu terenul de antrenament a fost cireaşa de pe tort. Ei trebuiau să ne aştepte cu sandwich-uri în aeroport, nu au făcut asta. Ne-au zis că nu au putut.

Am ajuns într-un târziu, apoi ne-am antrenat într-o mlaştină. Am cerut pentru refacere nişte butoaie cu gheaţă şi ne-au dat nişte pubele de gunoi mizerabile. Incredibil aşa ceva! Nu mi-a venit să cred când am văzut aşa ceva. Am renunţat şi la asta. A trebuit să plecăm plini de noroi de la stadion spre hotel, timp de 30 de minute.

La masă au fost tot felul de probleme. Doctorul a fost mereu cu gura pe ei ca să putem avea şi noi ce trebuie la masă. Nocturna a fost foarte slabă. Toate astea au dus la o anumită tensiune şi băieţii şi-au pierdut cumpătul", a spus Isăilă la TV Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite