Cum a sărbătorit lumea fotbalului ziua de 1 martie: Răzvan Burleanu, invitat la un eveniment grandios, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu (centru). FOTO: frf.ro
Răzvan Burleanu (centru). FOTO: frf.ro

Chiar dacă e perceput ca un sport al bărbaţilor, fotbalul le-a sărbătorit pe reprezentantele sexului frumos cu ocazia zilei de 1 martie.

Potrivit site-ului frf.ro, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost invitat împreună cu fetele din naţionala de senioare a României la Reşedinţa Franţei pentru „Sărbătoarea fotbalului feminine“. 

 Acest eveniment s-a desfăşurat în contextul organizării de către Franţa a Campionatului European 2016, ce va fi deschis de meciul dintre ţara gazdă şi tricolori, şi a Campionatului Mondial de fotbal feminin din 2019. De asemenea, reprezentativele feminine ale Franţei şi României se vor întâlni pe 8 aprilie într-un meci din preliminariile EURO 2017. 

Înainte ca reprezentantele lotului feminin al României să primească flori legate cu tradiţionalul şnur alb-roşu, în faţa celor prezenţi au susţinut discursuri, în limba română, Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa domnul François Saint-Paul, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi căpitanul României, Florentina Olar. 

Gazdele au primit din partea preşedintelui FRF tricoul pe care jucătorii echipei naţionale a României îl vor purta pe 10 iunie, pe Stade de France. Evenimentul s-a încheiat odată cu cuvântul de mulţumire, în limba franceză, al Ioanei Bortan, componentă a lotului României. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite