Cum poţi să „paralizezi“ Steaua: Cosmin Contra a dezvăluit cât de uşor poate fi oprită campioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Petrolul a dominat Steaua, duminică seară, chiar în Ghencea, iar opinia generală a fost că ploieştenii au pierdut două puncte la finalul meciului care s-a încheiat 1-1.

La 24 de ore după ce echipa sa şi-a impus jocul în duelul cu campioana României, Cosmin Contra a povestit cum a pregătit partida şi cum a reuşit să blocheze trupa lui Laurenţiu Reghecampf.

„Eu am pregătit meciul în aşa fel încât Bourceanu să fie blocat, pentru ca atacurile Stelei să nu plece din zona lui. Ne-a ieşit această strategie, am dominat fizic. Eu am văzut nişte declaraţii ale steliştilor şi cred că se cam ia din meritele Petrolului. Noi n-am lăsat Steaua să joace, poate a contat şi oboseala, dar noi am dominat şi prima repriză. Rămân la părerea că meritam să câştigăm“, a spus Contra la Dolce Sport.

După remiza de duminică seară, Steaua şi Petrolul ocupă ultimele două poziţii pe podium, după liderul Astra (35 de puncte). Formaţia din Ghencea şi cea ploieşteană au câte 31 de puncte, însă bucureştenii au trei jocuri restante faţă de „lupii galbeni“.

Cu toate acestea, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a spus că Steaua are de acum abia a treia şansă la câştigarea titlului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite