Cum comentează presa din Elveţia remiza obţinută de Basel cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Basel - Steaua: 1-1
Basel - Steaua: 1-1

FC Basel a obţinut un egal din meciul cu Steaua, disputat miercuri pe teren propriu. Un punct care face cât o victorie, întrucât Basel are aproape sigur asigurat locul trei în Grupa E, care îi permite calificarea în Europa League.

Basel recunoaşte remiza norocoasă obţinută cu roş-albaştrii: „Steaua merita victoria, a jucat excelent“

Presa din Elveţia a criticat egalul reuşit de FC Basel, iar antrenorul Murat Yakin nu a fost menajat. „De ceva timp, tehnicianul face ce vrea. Sistemul de joc pe care îl are presupune folosirea unor jucători cu experienţă, dar el preferă fotbalişti tineri, fără meciuri în cupele europene. 

Murat a părut singur şi îngândurat, chiar dacă au fost peste 30.000 de spectatori. Singurul care poate rezolva situaţia e patronul clubului, însă sigur discuţiile legate de contractul antrenorului au fost amânate după meciul cu Steaua“, notează „Blick“.

Declaraţia lui Murat Yakin după meciul de la Basel

„New Zürcher Zeitung“ scrie că „avantajul din meciul cu Chelsea a dispărut după rezultatele de egalitate obţinute cu Steaua. Portarul Yan Sommer merită aprecieri, putea să fie un scor mai prost decât egalul. Românii s-au organizat foarte bine şi au dat dovadă de agresivitate“.

Emeric Ienei: „Steaua a făcut un joc bun, dar Daniel Georgievski a greşit la gol“  

Site-ul oficial UEFA menţionează că „rezerva Sio a salvat Basel în ultimele momente şi a privat-o pe Steaua de prima victorie în grupe după anul 2006. După egalul obţinut de elveţieni la Bucureşti, Sio a repetat performanţa pe teren propriu“.

VIDEO Rezultatele de miercuri, din Champions League. Chelsea detronează Schalke 04 de pe primul loc al Grupei E

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite