CTP, după victoria Simona Halep: „Şarapova a făcut cel mai prost meci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a câştigat în faţa Mariei Şarapova, în optimi, la Beijing.

”Simona a făcut poate cel mai important meci al carierei ei de până acum. Nu pot să spun că a fost cel mai frumos sau cel mai bun sau poate cel mai tehnic, dar este cel mai important. Simona şi-a dovedit că poate fi învins acest mod de-a câştiga pe care l-a impus Sharapova. Sharapova are un stil şi Simona a învins acest stil. Trebuie să constatăm că Şarapova a făcut cel mai prost meci al ei. Cinci, şase duble greşeli şi 30,40 de greşeli neforţate din partea Şarapovei. Dacă în momentele în care a avut ocazia să câştige game-ul, Simona nu ar fi atacat... Să ştiţi că aceasta este deosebirea fundamentală şi extrem de importantă la ce a jucat Simona”, a fost de părere Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

”Simona şi-a asumat, a riscat în momentele decisive, Simona nu a ratat mingi de meci. A ratat o minge sau două de break. Şi-a asumat cu dreapta să lovească decisiv. Serviciul Simonei a contat enorm. A avut un serviciu bun, fără să o lase pe Sharapova să vadă serviciul doi.După aceea a lovit extraordinar cu serviciul doi la linie şi a intrat fără ca Sharapova să lovească ucigaş. A digerat reuşitele Sharapovei sau puţinele ei greşeli personale. Chiar şi în momente în care Sharapova a avut noroc, Simona nu a clintit, a înghiţit, a trecut mai departe. Este o victorie importantă prin care a arătat că Simona că poate face în faţa unei astfel de jucătoare. A putut să atace când a avut ocazia”, a conchis jurnalistul, citat de digisport.ro

Cu ochii pe televizoare. Când va avea loc meciul Simonei din sferturile de finală

Prima declaraţie a Simonei Halep după ce a trecut de Şarapova. Ce a simţit în timpul partidei

S-a recunoscut inferioară! Ce a spus Şarapova după ce a fost învinsă categoric de Simona Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite