Copil pluteşte de bucurie: Declaraţie fabuloasă despre marele Roger Federer pe care îl va întâlni în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil

Marius Copil (93 ATP) a învins doi jucători de Top 10 mondial în această săptămână la Basel, iar acum va da de un sportiv cu 20 de titluri de Grand Slam în CV.

Confruntarea Marius Copil - Roger Federer (astăzi, ora 16.00, Digi Sport) e, cu siguranţă, printre cele mai dezechilibrate finale din istoria turneului de la Basel.

Dacă românul ţinteşte cucerirea primului trofeu ATP din carieră, în schimb, Federer are 98 de titluri în palmares şi n-a mai fost învins la Swiss Indoors din 2013. Indiferent de ce se va întâmpla însă în ultimul act, Copil va rămâne cu o săptămână de vis şi cu faptul că a avut şansa să joace cu o legendă a tenisului cu trofeul pe masă. Potrivit Digi Sport, românul a şi oferit o declaraţie superbă despre adversarul său de astăzi.

Ce a spus Marius Copil?

*Cred că Federer nu e de pe planeta asta. Joacă un tenis incredibil şi tot ce a realizat până acum în tenis e incredibil. 

*E un vis să joc contra lui aici, la el acasă. O sa fie o atmosferă senzaţionala, dar sper să am şi eu 20 de susţinători şi nu doar fanii lui să se audă.

*Voi încerca să fac multe puncte din serviciul meu şi o să aştept să primesc o ocazie să fac un break. Chiar dacă nu voi câştiga, e o săptămână incredibilă pentru mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite