Concordia-Vaslui 0-1 / Oţelul-Corona 2-1. Prima înfrângere pentru Chiajna după cinci etape, prima victorie pentru Oţelul cu neamţul Lienen pe banca tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giurgiu a contribuit la victoria Oţelului în meciul cu Corona FOTO Liviu Ghinea
Giurgiu a contribuit la victoria Oţelului în meciul cu Corona FOTO Liviu Ghinea

Terenul îngheţat a fost adversarul cel mai incomod al celor patru echipe care au deschis prima etapă a returului Ligii 1. Oţelul a câştigat primul meci de la venirea lui Edwald Lienen, 2-1 cu Corona pe teren propriu, în vreme ce Vasluiul s-a impus la limită la Chiajna, administrându-i lui Ionuţ Chirilă primul înfrângere după cinci etape invincibilitate.

Mijlocaşul gălăţean Gabriel Giurgiu şi Alexandru Zaharia i-au adus Oţelului prima victorie după cinci runde de secetă, în meciul cu Corona Braşov. Deşi s-a jucat pe un teren îngheţat bocnă, cei 22 de jucători au oferit un spectacol mai mult decât agreabil la Galaţi. Succesul cu 2-1 este primul pentru gălăţeni de când sunt antrenaţi de germanul Edwald Lienen.

Într-un alt meci al primei etape a returului, Vasluiul s-a deplasat la Chiajna pentru a întâlni revelaţia Ligii 1, Concordia. Adrian Pătulea a marcat cu mult noroc unicul gol al meciului, după o centrare impecabilă a lui Sânmărtean. S-a terminat 1-0 pentru FC Vaslui, acesta fiind primul eşec al ilfovenilor după cinci etape în care nu pierduseră vreo partidă.

Graţie succesului din această etapă, Oţelul s-a depărtat pentru moment de nisipurile mişcătoare, fiind la trei puncte distanţă de primul loc retrogradabil ocupat de Săgeata Năvodari. Victoria din această etapă a urcat Vasluiul pe locul 6, cel puţin până la disputarea celorlalte meciuri ale rundei a 18-a din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite