Scandalul dintre Porumboiu şi Niculae, amânat de Comisia de Disciplină a Ligii pentru anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a LPF a amânat pentru 14 ianuarie cazul în care finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, patronul AFC Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, sunt judecaţi pentru jignirile şi acuzele pe care şi le-au adus reciproc în mass-media, anunţă Mediafax.

„Cazul a fost în şedinţa de marţi pe ordinea de zi, dar s-a amânat pentru 14 ianuarie. Din partea clubului Astra a fost solicitată amânare pentru a-şi angaja un avocat. Motivul a fost progamul încărcat din ultima perioadă, care nu le-a permis să îşi pregătească apărarea corespunzător. Domnii Porumboiu şi Niculae sunt părţi în această cauză şi trebuie să se prezinte la termenul din 14 ianuarie fie personal, fie prin reprezentanţi“, a declarat, miercuri, pentru agenţia Mediafax, preşedintele Comisiei de Disciplină, Valentin Epure.

Totul a pornit la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când preşedintele celor de la Astra, Dinu Gheorghe, a lăsat de înţeles că meciul Vaslui – Ceahlăul din penultima etapă a turului acestui sezon va fi unul aranjat în care gazdele vor învinge fără probleme. Auzind aceste acuze, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, s-a dezlănţuit la sport.ro.

A doua zi, pe 26 noiembrie,scandalul a ajuns în atenţia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din cauza replicilor suburbane folosite de cei doi oameni de fotbal. 

Citeşte şi:

Scandal cu replici suburbane între Porumboiu şi Ioan Niculae: „Nu voi lăsa lucrurile să se termine aşa!“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite