CM 2014. Portarul fără frică îşi caută echipă. Cântăreaţa Thalia îl vrea de bărbat pe mexicanul Guillermo Ochoa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ochoa a închis poarta Mexicului
Ochoa a închis poarta Mexicului

Mexicanul Ochoa a făcut meciul vieţii în partida cu Brazilia, dar nu ştie unde va juca sezonul viitor, deoarece Ajaccio l-a pus pe liber.

Brazilia – Mexic s-a terminat 0-0 şi pentru că portarul aztecilor, Guillermo Ochoa a avut o prestaţie fabuloasă. „A fost cel mai bun meci al vieţii mele”, a declarat goal-keeperul de 28 de ani, aflat la a treia Cupă Mondială. El n-a apărat însă nici în 2006, nici în 2010, însă sezonul bun făcut anul acesta la Ajaccio l-a propulsat în postura de titular la turneul final din Brazilia. Unde, Ochoa a ajuns ca jucător liber. Fosta echipă a lui Mutu a retrogradat, şi a reziliat contractele celor mai importanţi fotbalişti, întrucât nivelul salarial din liga secundă nu-i mai permite lui Ajaccio să ţină vedete. Ochoa nu duce însă lipsă de oferte şi e dorit atât de Lyon şi Marseille, dar se află şi pe lista lui Liverpool. „Mi-aş dori să rămân în Franţa, însă aş vrea să joc în Liga Campionilor”, a mărturisit el. Cota lui în Hexagon este foarte bună şi a crescut în special după jocul PSG – Ajaccio 1-1, din sezonul trecut, când Ochoa a apărat 20 de şuturi pe poartă. Cu Brazilia n-au fost decât şase, toate rezolvate de mexican, care a adus un punct mare echipei sale.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial


Deşi are 28 de ani, portarul născut la Guadalajara a evoluat doar la două echipe în cariera sa, America, din Mexico City (2004-2011), şi Ajaccio (2011-2014). S-a aflat la un moment dat în vederile celor de la Fulham, însă a preferat să rămână acasă. Era însurat atunci cu o cântăreaţă mexicană, Dulce Maria, şi n-a vrut să plece în Europa. După despărţirea de aceasta, el şi-a refăcut viaţa cu un fotomodel, tot din Mexico City, care a acceptat să-l însoţească pe „Bătrânul Continent”. Împreună au o fetiţă, născută chiar în Corsica, la începutul anului trecut.
A fost suspendat pentru dopaj
Fost coleg cu Mutu la Ajaccio, Ochoa a trecut printr-o situaţie similară cu cea a fostului internaţional român. În 2011, la un control anti-doping, derulat pe parcursul Cupei Gold Concacaf, el şi alţi colegi au fost depistaţi pozitiv, testele arătând că avea în corp clenbuterol, o substanţă interzisă. Ochoa şi-a contestat suspendarea, afirmând că substanţa s-a datorat consumului de carne contaminată şi a câştigat, în cele din urmă.

thalia

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă, Thalia, în vârstă de 42 de ani, a fost extaziată de paradele portarului şi a postat pe Instagram ceva şocant. Mai exact, sub o fotografie în care aceasta sărută televizorul pe care apare figura lui Ochoa, este scris mesajul: „Ce meci. Mă voi căsători cu el. Forza Mexic!”.

Cum a trăit brazilianul Eric meciul naţionalei sale, în casa lui de la Rio de Janeiro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite