CM 2014. adidas a scos o colecţie specială pentru ziua lui Messi. Doar 27 de perechi de acest gen au fost lansate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghetele speciale dedicate lui Messi
Ghetele speciale dedicate lui Messi

adidas a lansat o  ediţie specială de ghete de fotbal pentru  Lionel Messi, ghete pe care acesta le-a încălţat la antrenamentul de ieri.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani. Messi s-a antrenat în noile ghete înaintea ultimului meci din grupă, cu Nigeria, ce se va disputa azi la Porto Alegre.

Noile ghete sunt o ediţie aniversară a ghetelor adizero™ f50 Messi, pe care vrăjitorul argentinian le poartă în prezent la Cupa Monidală. Paleta de culori a ghetelor îmbină nuanţe de verde, albastru, roz, portocaliu şi alb, alături de cele trei dungi iconice. Ghetele combină tehnologii revoluţionare, pe măsura unui câştigător în patru rânduri al Balonului de Aur.

În total, ediţia aniversară va cuprinde 27 de perechi de ghete, câte una pentru fiecare an din viaţa lui Messi. Două dintre acestea vor purta semnătura fotbalistului şi vor fi oferite în cadrul competiţiei @teammessi de ziua lui.

Ghetele aniversare reprezintă un tribut pe care adidas îl aduce căpitanului argentinian, care a înscris două goluri decisive în meciurile disputate până acum în Cupă.

VIDEO Reportaj de pe Copacabana: "Aveţi grijă la telefoanele mobile"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite