Clinceni - FCSB, cea mai clară victorie a sezonului pentru echipa lui Becali. Bucureştenii au făcut show la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academica Clinceni, care a fost, practic, un „satelit“ al FCSB-ului în sezonul trecut, a promovat degeaba în primul eşalon şi, cel mai probabil, în vara anului 2020 se va întoarce în „B“.

Când liga a doua s-a umplut de formaţii de tradiţie, precum Petrolul, Poli Timişoara, Farul, Universitatea Cluj sau FC Argeş, la capătul sezonului precedent, locurile care au promovat direct au fost ocupate de Chindia Târgovişte şi de Academica Clinceni.

Din păcate, aceste formaţii n-au făcut altceva decât să tragă în jos media spectatorilor în primul eşalon! Chindia joacă în faţa unor tribune pe jumătate goale la Ploieşti, iar Academica Clinceni îşi dispută partidele de pe teren propriu la Călăraşi!

Şi, la cum merg lucrurile, ambele echipe se vor lupta pentru rămânerea în Liga I, şanse mult mai mici având Academica Clinceni. Până acum, în 11 etape, trupa pregătită de Ilie Poenaru a înregistrat 2 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri, fiind pe locul 13 din 14, retrogradabil, cu 9 puncte.

Ultimul eşec a venit, astăzi, în faţa celor de la FCSB, scor 0-3 (F. Tănase 12, Coman 65, Moruţan 81). A fost cel mai clar succes al sezonului în campionat pentru FCSB. Echipa lui Gigi Becali a mai avut o victorie cu 3-0 în această vară, însă în Liga Europa, în deplasare, cu Alaşkert (Armenia).

Graţie succesului obţinut astăzi, FCSB a ajuns la trei victorii şi o remiză în ultimele patru etape. Vicecampioana ocupă acum locul 8 din 14, de play-out, cu 14 puncte. Locul 6, ultimul care duce în lupta pentru titlu, e ocupat momentan de FC Botoşani cu 15 puncte. Lider e CFR Cluj cu 21 de puncte, însă ardelenii au un meci mai puţin disputat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite