Chelsea - Steaua: Un singur fotbalist al lui Rafa Benítez este mai valoros decât întreg lotul roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua se va duela cu Chelsea joi pentru sferturile Europa League FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua se va duela cu Chelsea joi pentru sferturile Europa League FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Chelsea - Steaua: Joi seară se va decide echipa calificată în sferturile Europa League, după disputarea celei de-a doua manşe din optimi. La nivelul valorii lotului celor două echipe, roş-albaştrii sunt eclipsaţi de un singur jucător din garnitura londonezilor.

Din punct de vedere financiar, Steaua valorează 10% din Chelsea. Totuşi, situaţia a fost similară şi în faza 16-imilor, când roş-albaştrii erau surclasaţi de Ajax la acest capitol, însă au reuşit eliminarea olandezilor din competiţie. Lotul echipei din Ghencea este estimat la 41,2 milioane de euro, mai puţin decât cel mai scump fotbalist al londonezilor, care valorează 42 de milioane de euro. 

Cel mai scump jucător din echipa lui Laurenţiu Reghecampf este Raul Rusescu, fotbalist cotat la 4,3 milioane de euro. Jucătorii lui Chelsea valorează împreună 386,7 milioane de euro, fiind al treilea cel mai valoros club din campionatul englez. În privinţa finanţatorilor, ambele formaţii sunt susţinute de patroni bogaţi, în raport cu ţările din care provin. Roman Abramovici deţine o avere estimată de Forbes la 7,8 miliarde de euro, în timp ce Gigi Becali are 140 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite