Chelsea e gata să bată toate recordurile pentru a-l aduce pe Messi. Suma colosală pregătită pentru starul Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi Chelsea FOTO AP

Criza de la Barcelona poate avea efecte negative asupra evoluţiei şi viitorului „celui mai bun jucător din lume“, cum e descris Leo Messi de către Luis Enrique. Iar Chelsea e gata să-i plătească clauza de reziliere a argentianului.

Relaţiile dintre starul şi antrenorul Barcelonei sunt extrem de încordate în ultima perioadă. Presa spaniolă susţine că cei doi nu-şi mai vorbesc deloc, sau se ceartă când o fac. 

Luni, atacantul a lipsit nemotivat de la antrenament, deşi ulterior s-a anunţat că ar fi suferit o gastroenterită. Curios, într-un interviu acordat imediat după Anul Nou, Xavi, căpitanul şi coechipierul lui Messi, dezvăluia că gastroenterita e un „pretext folosit de fotbalişti pentru a mai sări anumite şedinţe de pregătire. Nu e ceva complicat, iei o pastilă şi îţi trece, poţi să te antrenezi“, spunea Xavi. 

Iar Chelsea vrea să profite de situaţia lui Messi. Potrivit „Daily Star“, oficialii clubului londonez au avut câteva discuţii cu tatăl fotbalistului, pentru a testa posibilitatea unui transfer din vară. 

Jurnaliştii englez susţin că Abramovici e dispus să plătească 250 de milioane de euro, clauza argentinianului, şi să-i şi ofere lui Messi un contract faraonic, întins pe şase sezoane. 

De argentinian se interesează şi ceilalţi granzi cu forţă financiară, Manchester City şi PSG, dar ambele grupări au probleme cu respectarea fair-play-ului financiar.

Citeşte şi 

Messi, cât Ronaldo şi Hazard la un loc. Cine sunt cei mai valoroşi 10 jucători din lume, după cota lor de piaţă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite