CFR Cluj a învins Astra Giurgiu, scor 3-2, şi este lider în Liga I, la patru puncte de FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Astra Giurgiu, în etapa a XII-a, şi este lider în Liga I, la patru puncte de FCSB.

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat, luni, că meciul cu CFR Cluj a fost câştigat de echipa mai bună, apreciind că jucătorii clujeni au demonstrat mai multă maturitate în joc.

"Nu am voce, nu am putut vorbi deloc în partea a doua, din cauza meciului. Cred că câştigat echipa mai bună. Îi felicităm. Aş spune multe, dar nu pot să vorbesc. Au fost mai buni, mai maturi. Trebuie să ţinem capul sus, să mergem înainte. Ne-am precipitat şi ne-a costat", a declarat Edward Iordănescu, răguşit, la Digisport.ro.

"Am un gust amar, după ce am ajuns la 3-1, nu aş fi vrut să stau cu emoţii pe final. Este o victorie mare împotriva unei echipe foarte, foarte bune, care sută la sută va fi în play-off. Este o victorie fără dubii. Mai sunt multe meciuri, avem un parcurs peste aşteptări. Omrani a fost exclus din lot de mine pe motive disciplinare. Va rămâne o perioadă la echipa a doua şi să vedem ce va fi", a declarat Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, la Digisport.

Pentru CFR Cluj au marcat Balde '3, Deac '50, Djokovici '79, iar pentru Astra au înscris Manea '73 (autogol) şi Ioniţă '90+2.

0-1: Balde a marcat după o pasă de la Dan Nistor

0-2: Deac a marcat din interiorul careului cu un şut plasat, la colţul lung

1-2: Manea a marcat în propria poartă

1-3: Djokovici a dus scorul la 3-1, cu un şut de la marginea careului de 16 metri

2-3: Ioniţă a punctat în minutul 90+2

Astra: Iliev - Belu, Bejan (Moise '69), Polczak, Al. Stan - Dandea, Seto - Balaure, Marquinhos (Nyuiadzi '81), Al. Ioniţă - Le Tallec (Abang '53). Antrenor: Edward Iordănescu

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea - A. Mureşan, Boli, Peteleu - Hoban, Djokovici (Nouvier '89) - Nistor, Culio (Rus '76), Deac - Balde (Vera '83). Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Duka, Luchin, L. Rus, Nouvier, Vera, Camora, Hamed

Cartonaşe galbene: Le Tallec '33, Dandea '41, Marquinhos '41

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat Vladimir Urzică şi Ciprian Danşa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite