Cât costă să-l vezi pe marele Totti la Bucureşti: Astra a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesco Totti
Francesco Totti

Ultima etapă din grupele Ligii Europa va aduce pe „Arena Naţională“ o echipă stelară care ocupă locul 2 în Serie A şi din lotul căreia fac parte fotbalişti de clasă mondială.

Astra şi AS Roma se vor înfrunta, joi, 8 decembrie (ora 20.00) în cel mai atractiv meci din cupele europene pentru o formaţie românească din acest sezon.

Iniţial, campioana Ligii I a intenţionat să joace, la Giurgiu, însă, până la urma, partida se va disputa pe „Arena Naţională“. Asta spre norocul bucureştenilor care vor avea ocazia de a vedea o echipă a Romei din lotul căreia fac parte nume precum Totti, Dzeko (cel mai bun marcator din campionatul italian în acest moment), El Shaarawy, Salah, De Rossi, Nainggolan sau Lobonţ.

Conducerea Astrei a anunţat preţurile biletelor pentru acest meci, ele fiind mai mult decât accesibile, după cum urmează:

*Tribuna a II-a: 25 de lei

*VIP I: 45 de lei

*VIP 2: 68 de lei

*Lojă: 200 de lei

Biletele pot fi cumpărate DE AICI!

Meciul Astra – AS Roma se anunţă a fi unul pe viaţă şi pe moarte pentru giurgiuveni, în condiţiile în care elevii lui Şumudică ocupă locul 2, în acest moment, cel care duce în următoarea fază a Ligii Europa.

Grupa E

1. AS Roma 11 puncte

2. Astra 7p

3. Austria Viena 5p

4. Viktoria Plzen 3p 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite