Campionul naţional la raliuri Vali Porcişteanu, senzaţii tari pe macadam alături de o cunoscută actriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Claudia Motea, care recent a obţinut Premiul Cea mai bună actriţă la Festivalul Modern Film Galaţi, pentru rolul principal din pelicula KANDY, apreciază senzaţiile tari.

 Din acest motiv ea a acceptat invitaţia campionului naţional de raliuri Vali Porcişteanu, care a convins-o să-i fie parteneră la o cursă pe macadam. Cei doi au urcat la bordul unei maşini de concurs Dacia pe pista Autocross Arena, unde şcoala de pilotaj VPDS îşi desfăşoară cursurile, şi au efectuat o cursă plină de adrenalină, apreciată îndeajuns de Claudia Motea, care n-ar spune nu unei alte experienţe de acest gen.  
"De fiecare dată când realizez ceva frumos, mă răsplătesc cu o bucurie sufletească. Ca un deliciu la premiul primit la Festivalul de Film din Galaţi, am decis să mă bucur de o cursă de raliu cu Vali Porcişteanu, pe care-l îndrăgesc nespus. De altfel, Vali nu e străin de succesul filmului meu în care semnez şi ca scenarist şi co-producător. Pe 12 mai, Vali a fost invitat de onoare la Cinema Patria, unde am lansat filmul KANDY cu participarea unui public format din aproape o mie de oameni. În faţa cinematografului a fost postată una dintre maşinile de raliu ale campionului nostru pe care era un afiş mare cu mine şi Adrian Enache, protagoniştii filmului. Alături de Vali, Ivan Patzaichin a fost o prezenţă de succes al acestui eveniment cinematografic şi oamenii s-au adunat ca la urs în jurul lor, lucru ce a ajutat la promovarea filmului.  Conjuctural, m-am legat sufleteşte de Vali Porcişteanu, care pe lângă aceasta calitate de mare sportiv naţional, are şi un suflet minunat. Surpriza de data aceasta, la această cursă recentă, nu a fost Ivan Patzaichin, ci a fost Ioan Lazăr- Jokerul, unul dintre cei mai iubiţi oameni ai oraşului-cetate Sighişoara. Ne-am întâlnit pe macadam şi ne-am bucurat împreună de cursele lui Vali. Am discutat şi de o posibilă colaborare, un eveniment sportivo-cultural- artistic în inima Ardealului, susţinut de companiile noastre, la care gazdă să fie Ioan Lazăr, cu minunatele lui hoteluri Fronius şi Hotel Sighişoara. Sunt nespus de bucuroasă să văd acest vis de raliu împlinit, şi sper că am dovedit curaj pentru a fi navigator alături de minunatul Vali Porcişteanu. Aştept un nou succes, o nouă cursă cu adrenalină la maxim!", a declarat Claudia Motea pentru publicaţia online www.iClara.ro

    

porci
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite