Buzărnescu, un caz tragic: „Miki“ a fost spulberată şi în Dubai! Câte zile au trecut de la ultima ei victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

De la începutul sezonului, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a călătorit în patru ţări diferite, Australia, Cehia, Qatar şi Emirate, şi, de fiecare dată, a fost învinsă după primul meci la simplu.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat grav în luna august a anului trecut, a revenit pe teren în octombrie, însă, din păcate, la cum joacă, sunt şanse mari să treacă şi un an de la momentul accidentării, fără ca „Miki“ să mai învingă pe cineva!

Luni, sportiva de 30 de ani a ajuns la a 11-a înfrângere consecutivă, fiind eliminată în turul I, la Dubai, după un meci cu Sofia Kenin (37 WTA). Americanca e jucătoarea care a reuşit să-i ia Simonei Halep un set la Australian Open 2019 şi, astăzi, cu Buzărnescu, a dominat partida integral.

În primul set, egalitatea s-a menţinut până la 3-3. Apoi, Kenin a luat trei game-uri la rând pentru a se impune cu 6-3. În setul doi, probabil, cu moralul zdruncinat, Buzărnescu a cedat: 0-6.

Singurul aspect pozitiv pentru Buzărnescu e că, deocamdată, ea se va menţine în Top 30, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

CITEŞTE ŞI:

Buzărnescu, ciuca bătăilor: Mihaela a trăit o zi neagră la Dubai. Alt rezultat de coşmar după eliminarea suferită la simplu

Buzărnescu, la pământ: O statistică groaznică la ultimele ei două meciuri explică de ce nu mai bate pe nimeni

195 de zile au trecut de la ultima victorie a lui Buzărnescu la 7 august 2018, cu Wang (18 WTA), în turul I la Rogers Cup.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite