Burleanu, victorie indiscutabilă: S-a aflat câte voturi ar fi adunat, chiar şi fără sprijinul fotbalului feminin şi a futsalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om din stafful preşedintelui FRF a furnizat o informaţie interesantă care demonstrează cât de clar a fost învins Ionuţ Lupescu în urma votului de miercuri.

Imediat după aflarea rezultatului de miercuri, mulţi au pus victoria lui Burleanu pe seama faptului că acesta a adunat voturile exprimate de fotbal feminin, de futsal şi de echipele din ligile inferioare.

„Rezultatul e o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc. Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc, în sensul în care diferenţa trebuie s-o facă futsal sau, cum se zice, şi fetele (n.r. – fotbal feminin). Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanţă vom aştepta“,a tunat Mircea Lucescu, un susţinător înfocat al lui Ionuţ Lupescu. 

Pentru a combate acest curent şi anume că Burleanu a obţinut un nou mandat prin futsal sau fotbal feminin, managerul de comunicare FRF, Răzvan Mitroi, a avut o postare interesantă pe Facebook.

„E absolut nedrept tratamentul aplicat fotbalului feminin şi celui de sală de către oamenii din fenomen şi din politic. E un misoginism dezamăgitor şi o lipsă de respect faţă de fotbaliştii din sală care au valoare de Campionat European unde reprezintă România. Dar, să intrăm în logica becaliană şi să presupunem că cele două ramuri ale fotbalului nu au drept de vot în faţa fotbalului clasic. Asta înseamnă minus 54 de voturi şi, în aceeaşi logică, toate acordate lui Burleanu. 

Noul tablou al alegerilor ar fi fost următorul:

*Număr votanţi: 200 (doar fotbal „clasic“)

*Voturi Burleanu: 114

*Voturi Lupescu: 78

*Voturi Puşcaş: 8

Burleanu ar fi fost reales tot din primul tur. Nu a fost făcut preşedinte de feminin şi futsal. Asta e greu de digerat de fapt“, a scris Mitroi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite