Bilanţul României la CM Moscova. Ce a făcut Marian Oprea în finala probei de triplusalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Oprea a reprezentat România în finala probei de triplusalt din cadrul Campionatului Mondial de la Moscova, ultimul act desfăşurându-se duminică.

Ultimul atlet care a reprezentat România la CM Moscova a fost Marian Oprea, calificat în finala probei de triplusalt. După disputarea acestui act al competiţiei, „tricolorul“ s-a clasat pe locul şase. Cea mai bună săritură a sa a măsurat 16.82 metri şi a mai reuşit o singură săritură validă din alte cinci posibile, care a măsurat 16.59metri.

Din cei 15 sportivi care au făcut parte din delegaţia României la Campionatul Mondial de la Moscova, trei au reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei şi niciunul nu a cucerit vreo medalie. 

Astfel, în finala probei de ştafetă 4x400m s-au întrecut pentru România Bianca Răzor, Alina Panaite, Adelina Pastol şi Sanda Belgyan, care au reuşit clasarea pe locul şapte. La aruncarea ciocanului, Bianca Perie a obţinut locul 11 după disptuarea finalei, iar în ultimul act al cursei de 3.000m obstacole Ancuţa Bobocel a încheiat pe locul 13. Obiectivul României era acela de a reuşi trei calificări în finală şi cucerirea unei medalii, acesta din urmă neîntâmplându-se.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite