Becali râde cu gura până la ureche: ce a declarat după ce Rădoi a fost suspendat de UEFA şi de ce e bucuros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Mirel Rădoi are 1-0 în pauza „meciului“ său cu Gigi Becali, dar patronul Stelei tocmai a primit un ajutor nesperat din partea UEFA.

Mirel Rădoi are 1-0 în pauza „meciului“ său cu Gigi Becali, dar patronul Stelei tocmai a primit un ajutor nesperat din partea UEFA.

În weekend, tânărul tehnician de 34 de ani s-a opus, cu succes, la o tentativă a naşului său de a se băga peste el în echipă. Concret, a oprit anunţata revenire a lui George Ţucudean în lotul echipei mari. În plus, Rădoi a spus la conferinţa de presă de după remiza cu ASA Târgu-Mureş că, până acum, Becali n-a încercat să-i dea indicaţii în timpul partidelor. „Se pare că eu am fost mai norocos comparativ cu alţi antrenori care au fost la Steaua. Nici nu umblu cu telefonul la mine“, a comentat fostul internaţional.

Începând cu partida cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa însă, misiunea lui Rădoi se va îngreuna. 

Pedrazzini n-a putut păcăli UEFA

Asta deoarece, UEFA a anunţat că Rădoi, fără licenţă PRO, nu va mai putea sta pe banca roş-albaştrilor în meciurile din cupele europene. 

„Domnului Mirel Matei Rădoi îi e interzis să deţină orice funcţie de antrenor principal, precum şi orice funcţie de membru al staffului de antrenori, la meciurile din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile prevăzute în regulament. În plus, el n-are voie să stea în zona tehnică în timpul meciurilor din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile necesare“, se arată în  comunicatul Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a UEFA.

Astfel, Mirel Rădoi a devenit primul antrenor român suspendat de UEFA. Forul continental s-a autosesizat, după ce tehnicianul de 34 de ani le-a dat indicaţii jucătorilor în timpul partidelor cu AS Trencin şi Partizan Belgrad, deşi figura ca fiind director sportiv. Nici măcar „manevra“ trimiterii lui Pedrazzini la conferinţele de presă n-a putut păcăli UEFA.

Becali: „Mie îmi convine“

Rădoi nu mai are voie să stea pe bancă la partidele europene ale Stelei, însă va putea discuta cu elevii săi înainte, la pauză şi la finalul meciurilor, având permisiunea UEFA de a merge la vestiar. 

Aflând de decizia UEFA, Becali a comentat la Digi Sport: „Mie îmi convine mai mult aşa, fiindcă Rădoi va sta cu mine în lojă şi va antrena de acolo“.

50.000 de euro e amenda primită de Steaua pentru că Mirel Rădoi a antrenat echipa în timpul meciurilor, deşi n-are licenţa PRO.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite