Becali continuă să-şi bată de joc de un om în suferinţă: „Dumnezeu nu ajută, atunci când eşti doar pentru tine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB-ului se bate cu pumnul în piept că e umil şi fără răutate, însă, aproape la fiecare apariţie în faţa jurnaliştilor, dă dovadă de un comportament inadecvat.

Ca mulţi patroni din România, Gigi Becali are impresia că e stăpânul angajaţilor săi. Nu spune despre ei că ar fi nişte sclavi, însă se poartă cu ei ca atare.

Mai nou, latifundiarul din Pipera şi-a făcut un obicei din a-l lovi pe Denis Alibec, jucător care traversează o criză de formă, neavând niciun gol în acest sezon de Liga I. Chiar dacă mulţi oameni din lumea fotbalului, inclusiv selecţionerul Cosmin Contra, încearcă să-i dea o mână de ajutor atacantului, în schimb, patronul FCSB-ului îi tot dă în cap fotbalistului!

După victoria cu Concordia Chiajna, meci în care Alibec a fost introdus în minutul 78 şi, din nou, n-a înscris, Gigi Becali l-a ironizat iarăşi pe jucătorul său.

Ce a spus?

„Lui Alibec nu-i iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai ego, când eşti numai pentru tine. El a crezut că e puternic, că nu ştiu cum, eu sunt tare şi El îţi arată că nu eşti atât de tare. Să înţeleagă şi el ceva din asta. El simte, numai să nu uite. Dar uite că nu-i iese, a avut-o de două-trei ori. De ce să fie scos Gnohere de Alibec din echipă? Credeţi că Steaua stă într-un jucător? Şi aşa pentru el (n.r. – Alibec) am făcut multe concesii, n-am făcut niciodată pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua are milioane că îl are pe Becali, iar Becali îi dă milioanele“, a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite