Bayern – Barcelona 4-0: cum au văzut meciul „analiştii“ români. Meme l-a luat la mişto pe Muller, Panduru i-a dat „lecţii de antrenorat“ lui Vilanova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova
Tito Vilanova

În străinătate, analiştii comentează la obiect şi au un discurs elegant din care ai ce învăţa. În România, oamenii care apar la televizor se folosesc de ocazie pentru a-i ironiza pe învinşi şi pentru a vorbi despre fel şi fel de „teorii“, când pe ei practica i-a omorât.

În România, decât să asculţi „analiza“ unor „specialişti“, după meciuri internaţionale, mai bine stingi televizorul! Există şi o altă soluţie: să te uiţi pe Al-Jazeera Sport, BBC, Sky sau alte posturi din străinătate pentru a vedea cum se face o analiză pertinentă, în care nu auzi ironii ieftine şi glumiţe de prost gust, mai ales pe seama învinşilor.

Cine s-a uitat, marţi seară, la emisiunile de analiză difuzate de Digi Sport şi Dolce Sport, după Bayern – Barcelona, s-a putut „delecta“ cu următoarele comentarii. 

Pandurii l-a făcut praf pe Vilanova

Basarab Panduru a fost un fotbalist de clasă, însă, ca antrenor, n-a demonstrat absolut nimic. Totuşi, această situaţie nu l-a împiedicat să-l atace violent pe actualul tehnician al Barcelonei.

„Când a fost instalat, despre Vilanova s-a spus că e creierul, geniul în spatele lui Guardiola. Uite, că după ce a fost pus principal, n-a mai ştiut de capul lui. La Barcelona e o problemă clară de antrenor. Nu se poate să conducă echipa asta secundul şi prietenul secundului, că asta sunt Vilanova şi Roura. După plecarea lui Guardiola, echipa a mai mers 5-6 luni, după care s-a simţit mâna lui Vilanova. El nu are autoritate, i-a fost frică să-l scoată pe Messi de pe teren, deşi era clar că argentinianul merge, nu aleargă. I-a fost frică, gândindu-se, probabil, că poate se supără Messi şi apoi o să-l schimbe argentinianul pe el“, a spus Panduru la Dolce Sport.

Cu Vilanova pe bancă, Barcelona a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, iar în campionat a avut cel mai bun start de sezon din istorie. În acest moment, cu şase etape înainte de final, Barcelona e virtual campioană, având 13 puncte peste Realul lui Mourinho.

Meme râde de Muller

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama eroului lui Bayern, Thomas Muller, însă măcar a avut decenţa de a vorbi şi despre prestaţia sa pe teren.

„Zici ca e Pinocchio, e un antistar, uitaţi-vă că parcă se rupe cînd aleargă. E însă un fotbalist fantastic, printre cei mai buni din lume. Îl iubesc, am citit şi interviuri acordate de el, spunea ca nu se uită la înregistrările meciurilor pentru că nu-i place cum aleargă. Totuşi e printre cei mai buni“, a afirmat Meme la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite