Barcelona şi Real Madrid termină nedecis primul meci din Cupa Spaniei. Messi a început pe banca de rezerve

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Miercuri seara, meciul tur din semifinalele Cupei Spaniei dintre Barcelona şi Real Madrid s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a avut încrâncenarea cu care ne-au obişnuit duelurile dintre cele două mari rivale, dar a rămas datoare la capitolul spectaculozitate

Oaspeţii au deschis scorul foarte repede, în minutul 6, după o reluare de la marginea careului mic a lui Lucas Vazquez, după o fază excelent gândită de Benzema.

Barcelona a avut iniţiativa în prima repriză, dar s-a lovit de o defensivă aproape impenetrabila, cele două ocazii ale gazdelor fiind rezolvate de Navas. 

Partea a doua a debutat pe aceleaşi coordonate. În minutul 57 însă, la câteva momente după ce tribunele au început să îl ceară pe Messi în teren, Barca a reuşit egalarea. Jordi Alba a fost lansat singur cu Navas, iar mingea respinsă de portar a ricoşat la Suarez. Uruguayanul a reluat din prima, dar mingea a izbit bara, defensiva Realului a reacţionat greoi şi Malcom, din interiorul careului, uşor lateral dreapta, a nimerit spaţiul dintre bară şi Ramos.

Messi, refăcut după contractura suferită în meciul cu Valencia de sâmbăta trecută, a intrat în locul lui Coutinho în minutul 64, dar prestaţia sa nu a rupt gura târgului. 

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitici, Busquets, Arthur - Coutinho, Malcom, Suarez

Rezerve: Pena, S. Roberto, Vidal, Murillo, Messi, Boateng, Alena

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Llorente, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius Jr

Rezerve: Courtois, Nacho, Ceballos, Casemiro, Bale, Asensio, Isco

Returul dintre Real Madrid şi Barcelona se va juca pe 27 februarie! Joi, 7 februarie va avea loc prima manşă a celeilalte semifinale, Betis Sevilla - Valencia, duel care are programat returul pe 28 februarie. 

Finala competiţiei se va juca pe 25 mai, pe stadionul Benito Villamarin din Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite