VIDEO Barcelona şi Real Madrid, cu un pas în finala Cupei Spaniei. Autogoluri de cascadorii râsului îm ambele semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După manşa tur a semifinalelor, există mari şanse ca în finală să avem un "El Clasico" FOTO marca.com
După manşa tur a semifinalelor, există mari şanse ca în finală să avem un "El Clasico" FOTO marca.com

Barcelona şi Real Madrid au câştigat manşele tur ale semifinalelor Cupei Spaniei, scor 2-0 cu Real Sociedad, respectiv 3-0 cu Atletico Madrid şi sunt foarte aproape de a se duela în finală pentru cucerirea trofeului.

Barca n-a avut un meci foarte uşor cu Real Sociedad pe "Camp Nou". Bascii au avut prima ocazie de gol, în debutul jocului, când Valdes a respins cu greu torpila lui Greizmann. Momentul psihologic al acestei confruntări s-a petrecut în finalul jocului, când Sociedad a cerut un penalty după o intrare a lui Mascherano, arbitrul a lăsat jocul să continue, iar în faza următoare catalanii au deschis scorul prin Busquets. După gol, Martinez de la oaspeţi a protestat vehement, iar "centralul" l-a eliminat.

Cu un om în minus, Sociedad a mai primit un gol în minutul 60. Însă, această reuşită a fost un autogol ilar, plecat de la o respingere a unui fundaş basc, care a degajat mingea în propriul portar, Zubikarai. S-a încheiat 2-0 pentru Barcelona, care aşteaptă încrezătoare returul de peste o săptămână.


La Madrid, pe "Bernabeu", a fost un derby local, între Real şi Atletico. Trupa lui Ancelotti a dominat copios meciul şi s-a impus în final cu 3-0. Brazilianul Pepe a şutat violent în minutul 17 al confruntării, dar mingea a fost deviată de un fundaş oaspete şi a intrat în poartă. Angel di Maria a reuşit o pasă de gol filtrantă pentru Jese, care a punctat pentru 2-0. Cu 20 de minute înainte de final, Modric a avut o intervenţie senzaţională, scoţând de pe linia porţii un gol ca şi făcut.

Până la urmă, cei care au punctat au fost tot gazdele. După o fază asemenătoare cu cea care a dus la deschiderea scorului, Di Maria a expediat un şut periculos, iar un fundaş s-a interpus pe direcţia mingii, pâcălindu-şi propriul portar. S-a terminat 3-0 pentru Real Madrid, care va juca returul de săptămâna viitoare fără emoţii. 

După rezultatele înregistrate în prima manşă a semifinalelor Cupei Regelui, există toate premisele pentru ca în finală planeta să asiste la un "El Ckasico."

VIDEO Barcelona - Real Sociedad

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite