Atac furibund al lui Gică Hagi: „Am ajuns să fim cobai, suntem prea mici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de arbitrajul lui Adrian Cojocaru din meciul Viitorul - Pandurii, scor 1-3, Gică Hagi a avut o reacţie nervoasă.

Antrenorul Viitorului contestă o fază petrecută la 1-2, când Bănel Nicoliţă A FOST faultat de Grecu, dar nu a primit penalty. La interviul de după meci, Hagi a sărit ca ars: 

"Am ajuns să fim cobai, participăm şi cu asta-basta. Dacă iese, iese... Am vrut doar să jucăm fotbal, am ajuns pe merit aici. Să ne lase să jucăm şi care e mai bun să câştige. Aţi văzut - cu Petrolul gol valabil anulat....acum penalty. Dacă ăla nu e 11 metri, eu mă las de antrenorat. Sunt lucruri pe care le văd toţi. Dar nu suntem lăsaţi, de aceea nu progresăm. Aşa nu mai merge: cu Iaşiul nu a fost henţ, cu Steaua ce a fost? Să mă lase să joc! Astăzi am evoluat bine dar nu s-a putut din cauza unui "fenomen". Eu zic că suntem cea mai bună echipă, jucăm fotbal. Dar doar când suntem lăsaţi. Mesajul meu e unul: lăsaţi să se joace istoria pe teren. Vă aduc 30 de faze în care echipa mea a fost dezavantajată", a spus Hagi, în direct la Digi Sport.

"Mă duc să particip. Ce să fac? Cum să îmi propun ceva, nu vedeţi ce se întâmplă? Suntem prea mici, prea tineri. Cine e Viitorul de ajunge să înscrie atât de multe goluri? Să stea în banca lor", a mai spus tehnicianul Viitorului.

În urma partidei Viitorul - Pandurii s-a stabilit configuraţia clasamentului înaintea play-off-ului şi progrmaul celor 10 etape rămase de jucat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite