Astra - Salzburg: „Taurul” Soriano îi sperie pe români. Spaniolul a marcat 100 de goluri în 112 meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revitalizată de egalul (0-0) cu Steaua, Astra Giurgiu încearcă să spele ruşinea usturătorului eşec suferit la Zagreb, 1-5 cu Dinamo, în prima etapă a Ligii Europa. Meciul Astra - Salzburg are loc joi, de la ora 22.05, în direct pe Sport.ro, DigiSport şi DolceSport.

Jucătorii lui Daniel Isăilă vor înfrunta pe teren propriu gigantul Austriei, Red Bull Salzburg, o echipă cu un buget cifrat în jurul a 50 de milioane de euro, de aproape patru ori mai mult decât Astra.

Pe plan continental, Salzburg n-a rupt încă gura târgului, dar austriecii se pot lăuda că au în componenţă unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Este vorba despre spaniolul Jonathan Soriano, transferat la începutul lui 2012 de la echipa a doua a Barcelonei. În numai doi ani şi jumătate, Soriano a reuşit săptămâna trecută să atingă cifra de 100 de goluri marcate pentru Salzburg în numai 112 partide disputate, o eficacitate la care puţini atacanţi pot să ajungă. Soriano a rupt plasele porţilor adverse şi în acest început de sezon, având 16 reuşite în toate competiţiile.
Avându-l pe Soriano ca principală „sperietoare”, antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, se teme însă mai mult de erorile propriei sale defensive. „Cred că oamenii deştepţi învaţă din greşeli şi nu le mai repetă. Trebuie să fim mai atenţi şi mai determinaţi”, a declarat Isăilă, care nu-şi poate scoate din minte meciul de coşmar de la Zagreb.

Astra nu e socotită favorită nici la casele de pariuri.  La Stanleybet, spre exemplu, 5,20 este oferta pentru victoria vicecampioanei României, care vine cu ascendentul egalului din campionat, din Ghencea.  Compania britanică de pariuri sportive are o cotă de 1,60 pentru marcarea a peste 2,5 goluri în meci, pariu posibil, mai ales că austriecii au un atac în formă maximă. Pentru un pariu curajos, „peste 1,5 goluri în prima repriză”,  Stanleybet oferă o cotă de 2,40, iar cota pentru ca oaspeţii să marcheze în fiecare dintre reprize este 2,31.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite