Arbitrul Haţegan l-a enervat pe Mircea Lucescu: "Genul ăsta de arbitraj se practică doar împotriva echipelor mici!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan

Şahtior Doneţk a obţinut victoria serii în Liga Campionilor, 4-0 cu suedezii de la Malmo, dar Mircea Lucescu e nemulţumit de arbitraj pe care l-a avut românul Ovidiu Haţegan.

“E trist însă că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj. Apropos, ei vin din România. O performanţă foarte spectaculoasă de care publicul s-a bucurat a fost întreruptă de decizii de neînţeles.

Dar lucrul care m-a supărat cu adevărat este acela că doi jucători importanţi, Kucher şi Srna, au primit cartonaşe care nu erau necesare, în momente când nu era cazul. Iar acum ei vor lipsi în meciul cu Real Madrid. Dario a primit cartonaş pentru simulare, deşi acolo a fost penalty. Kutcher, pentru henţ. În primul rând că n-a fost. Iar dacă mingea i-ar fi lovit mâna, el nu a mişcat-o deloc, pentru a primi un glaben.

Sunt foarte sigur că genul acesta de arbitraj se întâmplă doar împotriva echipelor de nivelul nostru. Sunt sută la sută sigur că astfel de cartonaşe nu se acordă împotriva Realului.

Poate că eu sunt subiectiv, dar să primeşti patru cartonaşe galbene într-un meci atât de simplu... Pentru mine, asta e inexplicabil”, a spus Mircea Lucescu după meci. El a fost la un pas de a fi trimis în tribună, pentru proteste, dar până la urmă a scăpat doar cu avertisment. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite